Πόρτες

  ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 
Αναλαμβάνουμε με συνέπεια την τοποθέτηση Πόρτας Ασφαλείας στο διαμέρισμα ή το γραφείο σας. Παράδοση σε λίγες μόνο ημέρες. Εγκατάσταση αυθημερόν.

Επιλέξτε τις πόρτες της επιλογής σας, μέσα από μια πληθώρα διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων, με ποιότητα που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο κι ανάγκη. Προσφέρουμε λύσεις για όλες τις περιπτώσεις κι όλα τα βαλάντια.

Αυθημερόν τοποθέτηση, με ποιότητα κι αξιοπιστία.

 

Εσωτερικές Πόρτες


Πόρτες Ασφαλείας - Θωρακισμένες

Εσωτερικές Πόρτες

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια την τοποθέτηση των Εσωτερικών Πορτών στο διαμέρισμα ή το γραφείο σας. Παράδοση σε λίγες μόνο ημέρες. Τοποθέτηση αυθημερόν.

 

Η Ανάδειξη διαθέτει εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών, κλασσικά ή μοντέρνα, απλά ή εξεζητημένα, απ' όπου μπορείτε να διαλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες του δικούς σας έργου.

Είδη ξυλείας, χρώματα, σχήματα και διαστάσεις προσφέρονται σε τεράστια ποικιλία.

Οι τιμές των εσωτερικών πορτών κυμαίνονται από πολύ οικονομικές μέχρι και υψηλές και επιτρέπουν να διαλέξετε σύμφωνα με το γούστο σας αλλά και τον προυπολογισμό του κάθε έργου.

χρωματολογιο

 

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search