Ξύλινα Κουφώματα

Φωνάξτε μας στον χώρο σας για την καλύτερη επί τόπου μελέτη και την έκδοση οικονομικής προσφοράς.

 

Τα ξύλινα κουφώματα, κάποτε ήταν και τα μοναδικά κουφώματα που υπήρχαν, λόγω του ότι το κούφωμα αλουμινίου, ενσωματώθηκε στην κατασκευή σπιτιών στην Ελλάδα, κατά τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

 

Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, η τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, είναι υποχρεωτική από το νόμο ακόμη και σήμερα, για λόγους αισθητικής της ευρύτερης περιοχής.

 

Είναι σίγουρα μια επιλογή που κοστίζει περισσότερα χρήματα, όμως σε κάθε περίπτωση, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός αυτό και σίγουρα αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που κοστίζουν.

 

Τα ξύλινα κουφώματα, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε από τα κουφώματα αλουμινίου ή από τα συνθετικά κουφώματα και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τα ξύλινα κουφώματα που γνωρίζουν κάποιοι, με τα μονά τζάμια και χωρίς καθόλου λάστχια περιμτερικά, με αποτέλεσμα να μπάζουν κρύο κι αέρα από παντού. Τα σημερινά ξύλινα κουφώματα, είναι κατασκευές άρτιες, αντοχής κι εφάμιλλα της αισθητικής. Με διπλούς υαλοπίνακες και λάστιχα στεγάνωσης, μπορούν να εγγυηθούν μια κατασκευή που θα παραμείνει αναλοίωτη στο χρόνο.

 

 

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Από το Blog μας

07 Σεπτεμβρίου 2018
07 Σεπτεμβρίου 2018

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Γκινοσάτη 41, Μεταμόρφωση

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search