Εσωτερικές Πόρτες

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια την τοποθέτηση των Εσωτερικών Πορτών στο διαμέρισμα ή το γραφείο σας. Παράδοση σε λίγες μόνο ημέρες. Τοποθέτηση αυθημερόν.

 Η Ανάδειξη διαθέτει εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών, κλασσικά ή μοντέρνα, απλά ή εξεζητημένα, απ' όπου μπορείτε να διαλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες του δικούς σας έργου.

Είδη ξυλείας, χρώματα, σχήματα και διαστάσεις προσφέρονται σε τεράστια ποικιλία.

Οι τιμές των εσωτερικών πορτών κυμαίνονται από πολύ οικονομικές μέχρι και υψηλές και επιτρέπουν να διαλέξετε σύμφωνα με το γούστο σας αλλά και τον προυπολογισμό του κάθε έργου.

χρωματολογιο

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

 

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search