Όροι και προϋποθέσεις

Η Ανάδειξη ταξινομεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα στην ιστοσελίδα της με ιδιαίτερη προσοχή και ελέγχει ώστε να είναι συνεχώς ενημερωμένα. Παρ’ όλη την προσοχή που δίδεται, μερικά δεδομένα μπορεί στο μεσοδιάστημα να έχουν αλλάξει.

Η Ανάδειξη δεν μπορεί συνεπώς να αναλάβει καμία νομική ευθύνη για το επίπεδο ενημέρωσης, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται, ούτε και για τη συνεχή και χωρίς προβλήματα πρόσβαση στις σελίδες.

Το ίδιο ισχύει και για τις αναφορές (συνδέσμους - links) στις σελίδες τρίτων στο διαδίκτυο. Εάν ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο επιτρέπεται τη διάθεση της πληροφορίας από την Ανάδειξη. Η Ανάδειξη δεν είναι συνεπώς υπεύθυνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που μπορούν να προσπελαστούν από τέτοιους συνδέσμους.

Η Ανάδειξη αποποιείται επίσης οποιαδήποτε νομική ευθύνη για υπηρεσίες, όπως η μεταφόρτωση (ή το «κατέβασμα») αρχείων στον υπολογιστή σας, εκτός και αν υπάρχουν αξιώσεις βάσει του νόμου περί ευθύνης για τα προϊόντα.

Το περιεχόμενο και η δομή της παρουσίασης της εταιρείας Ανάδειξη στο διαδίκτυο προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλες οι εικόνες, τα κείμενα και οποιοδήποτε άλλο υλικό που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Ανάδειξη, εκτός από τις περιπτώσεις που αναγράφεται διαφορετικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή η αποθήκευση πληροφοριών ή δεδομένων και συγκεκριμένα η χρήση κειμένων, αποσπασμάτων κειμένων, εικόνων ή οπτικοακουστικού υλικού, χωρίς την προηγούμενη έγκριση της εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης Ανάδειξη.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 26221, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 542 49

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search