Επισκευή

Κάθε κτίριο, είτε κατοικία είναι αυτό, είτε επαγγελματικός χώρος, είναι πάνω απ’ όλα ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει συνέχεια φροντίδα. Άλλοτε είναι πολύ μικρά κι ασήμαντα πραγματάκια που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας κι άλλοτε είναι κάποια πράγματα που χρήζουν αντιμετώπισης από κάποιον ειδικό.

 

   Η επισκευή ενός χώρου που κατοικείται ή υπάρχουν σε αυτό εργαζόμενοι πολλές ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας, καθιστά λοιπόν την επισκευή ένα θέμα πολύ σοβαρό.

   Η επισκευή μπορεί να είναι για παράδειγμα μια βρύση που στάζει, ένα κούφωμα που ξερυθμίστηκε και δεν κλείνει καλά, το ξύλινο πάτωμα που θέλει επισκευή, τα μωσαϊκά που θέλουν γυάλισμα, ο χώρος υποδοχής που είναι πολύ βρώμικος από την χρήση και θέλει ένα φρεσκάρισμα, τα μάρμαρα στο μπαλκόνι που ξεκόλλησαν και φοβόμαστε ότι θα πέσουν και θα χτυπήσουν κάποιον περαστικό, κάποιες επιφάνειες εξωτερικά του κτιρίου που έχουν ξεφλουδίσει ή σκάσει και θέλουν σοβάντισμα και βαφή, ο κήπος που χρειάζεται συμμάζεμα, κλπ.

   Για όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, είμαστε στην διάθεσή σας και με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορούμε να γίνουμε ο άνθρωπός σας.

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search