Ανακαίνιση Κουζίνας

Η κουζίνα, είναι ένας από τους χώρους στον οποίο περνάμε ένα σημαντικό μέρος του καθημερινού χρόνου μας, καλύπτοντας βασικές μας ανάγκες.

Πρέπει να είναι λειτουργικός για όσους την χρησιμοποιούν και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες παρούσες ή μελλοντικές μας ανάγκες.

Είναι μια επιλογή η οποία θα μάς ακολουθεί για τα επόμενα χρόνια.

Ελάτε να μελετήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε την κουζίνα που καλύπτει τις προσδοκίες σας, να επιλέξουμε τα υλικά και τις αποχρώσεις της κατασκευής, ώστε να διαμορφώσουμε την κουζίνα που φαντάζεστε.

Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται μια σύνθεση επίπλων κουζίνας, είναι:

  • Μελαμίνη
  • Post forming
  • Soft forming
  • Βακελίτης
  • PVC
  • Ημιμασίφ
  • Μασίφ

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search