Ολική Ανακαίνιση Σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου «Με το κλειδί στο χέρι»

Όταν αναφερόμαστε στον όρο Ολική Ανακαίνιση, στην ουσία μιλάμε για την πλήρη αποξήλωση της υπάρχουσας κατασκευής πλην του σκελετού της και την επανακατασκευή του χώρου έως την τελική ανακατασκευή του και την παράδοσή του στον πελάτη - ιδιοκτήτη.

Επίσης, όταν μιλάμε για μια ανακαίνιση τέτοιου μεγέθους, συνήθως αναζητούμε μια εταιρία σαν την ΑΝΑΔΕΙΞΗ, που προσφέρει λύσεις «Με το κλειδί στο χέρι», με τον ιδιοκτήτη στον ρόλο του εργοδότη κι ελεγκτή του έργου, χωρίς είναι αναγκασμένος να αλλάξει επάγγελμα για να ολοκληρώσει μια ανακαίνιση στην οικία ή στην επαγγελματική του στέγη.

Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τον ιδιοκτήτη, με πελατοκεντρική διάθεση και φιλοσοφία, προκειμένου, μέσα από μια διαδικασία αρχικής συζήτησης για τις ανάγκες που χρειάζεται να καλύψουμε με την προτιθέμενη ανακαίνιση, αξιολόγησης των τεχνικών λεπτομερειών και καταγραφής των τελικών επιλογών, σχεδιάζουμε την φαντασία σας κι αποτυπώνουμε τις σκέψεις σας σε ένα σχέδιο, το οποίο και σάς παρουσιάζουμε, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τί ακριβώς θα κατασκευαστεί, με ποιά υλικά, με ποιό τελικό κόστος και σε πόσον ακριβώς χρόνο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες της ανακαίνισης και θα σας παραδώσουμε τον χώρο, με το «Κλειδί στο χέρι» σας.

Αυτή η αρχική διαδικασία παρέχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από την εταιρία μας.

Το έμπειρο τμήμα σχεδίασης της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ θα αναλάβει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να μετατρέψει την φαντασία σας, σε πράξη.

Με την ανάθεση της ανακαίνισης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, θα γνωρίζετε εκ των προτέρων όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, το χρονοδιάγραμμα και το πλέον βασικό, το τελικό κόστος της ανακαίνισης «Με το Κλειδί στο Χέρι».

Όσοι εργασθούμε για την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του χώρου σας, έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να σάς παραδώσουμε ένα άρτιο κατασκευαστικά, αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

   Συνήθως μιλάμε για την :

 • Νέα υδραυλική εγκατάσταση και την εκ νέου αποχέτευση.
 • Νέα εγκατάσταση θέρμανσης ή αλλαγή του τρόπου θέρμανσης.
 • Κατασκευή νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης με νέα καλωδίωση σε όλους τους χώρους και προφανώς με την προσθήκη νέων ή την τροποποίηση των υπαρχόντων θέσεων των πριζοδιακοπτών, με κεραία τηλεόρασης, τηλέφωνο και internet σε κάθε χώρο.
 • Ανακαίνιση του μπάνιου. 
 • Ανακαίνιση της κουζίνας. 
 • Κατασκευή νέας ντουλάπας στα υπνοδωμάτια.
 • Αλλαγή στις εσωτερικές πόρτες και τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας. 
 • Κατασκευή και τοποθέτηση νέων ενεργειακών κουφωμάτων.
 • Χρωματισμοί. 
 • Αλλαγή χρήσης των επιμέρους χώρων (π.χ. η κουζίνα να γίνει δωμάτιο και το έτερο δωμάτιο να γίνει μπάνιο και το μπάνιο να γίνει στην κουζίνα και η κουζίνα να μεταφερθεί στο σαλόνι, κλπ). 
 • Αλλαγή στα δάπεδα, με τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρινων ή ξύλινων δαπέδων.
 • Κατασκευή ψευδοροφών από γυψοσανίδα για διακοσμητικούς ή πρακτικούς λόγους.
 • Κατασκευή ή ανακαίνιση τζακιού. 
 • Αλλαγή στα είδη υγιεινής, μπαταρίες, πόμολα, κλπ διακοσμητικά.
 • Κατασκευή μόνωσης στην ταράτσα. 
 • Κατασκευή συστήματος θερμοπρόσοψης στο κέλυφος του κτιρίου.

 

Η ανάθεση μιας ανακαίνισης αυτού του μεγέθους σε μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, είναι ένας από τους τρόπους για να ολοκληρώσει κάποιος μια ανακαίνιση.

Ένας άλλος τρόπος, είναι να γίνει η ανακαίνιση από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, όπου θα κληθεί ο ιδιοκτήτης να πάρει την ευθύνη του αποτελέσματος, να είναι υπεύθυνος για την αρτιότητα των κατασκευών, καθώς και ν' αναλάβει τον συντονισμό και την οργάνωση των συνεργείων που θα απασχοληθούν στο έργο.

 

Η πρώτη λύση, είναι σαφώς η καλύτερη επιλογή για πολλούς λόγους, με κυριότερους τους εξής:

 1. Είναι πιο οικονομικός τρόπος.
 2. Είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος.
 3. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος.
 4. Είναι ο τεχνικά ορθότερος τρόπος.
 5. Είναι ο λιγότερο ψυχοφθόρος τρόπος, εάν φυσικά γίνει και η σωστή επιλογή του συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο σοφός λαός λέει πως: "Αν δεν παντρέψεις παιδί και δεν κτίσεις σπίτι, δεν μπορείς να καταλάβεις τί πάει να πει ζωή". Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για να παντρέψουμε το παιδί σας, αλλά σίγουρα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να κτίσετε το σπίτι σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κι εμείς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ λέμε, «Τολμήστε να μας συγκρίνετε!!!».

«Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ μελετάμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας το σπίτι που καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, τεχνικά άρτια κατασκευή σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, αλλά πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας»

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search