Ανακαίνιση Ντουλάπας

Οι ντουλάπες, σε αρκετές περιπτώσεις, είναι το μόνο σημείο αποθήκευσης σε ένα σπίτι.

Χρειάζεται να είναι σωστά μελετημένες και να επιλέξουμε σωστά το είδος της ντουλάπας που ταιριάζει χωροθετικά στην δική μας, μοναδική περίπτωση.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την ντουλάπα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας για αποθήκευση, με αισθητική, στα χρώματα και τα υλικά που επιθυμείτε. 
Οι ντουλάπες είναι συρόμενες είτε ανοιγόμενες, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και το γούστο σας.

Συρόμενες Ντουλάπες      
 
Ανοιγόμενες Ντουλάπες   

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search