Πατητή Τσιμεντοκονία

Η Πατητή Τσιμεντοκονία, είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, το οποίο προσδίδει στον χώρο έναν διαφορετικό αέρα. Μπορεί να κατασκευαστεί σε δάπεδο, σε κάθετη επιφάνεια, επάνω από τα υπάρχοντα πλακίδια, επάνω σε έπιπλα, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο τζάκι, σχεδόν παντού.

Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει, όλοι όμως παραδέχονται ότι είναι ένα ανθεκτικό υλικό όταν κατασκευαστεί σωστά και προσδίδει στον χώρο έναν μοναδικό χαρακτήρα που δεν ομοιάζει με τίποτε άλλο.

Έμπειροι τεχνίτες, θα αναλάβουν να μετατρέψουν την φαντασία σας, σε πράξη.

 

  

 

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search