Επισκευή Όψεων

¨Ένα συνηθισμένο φαινόμενο που παρατηρούμε σε πάρα πολλά ακίνητα, είναι οι φθορές στην εξωτερική τους όψη.

Η κακή συντήρηση, έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται έντονα προβλήματα στις όψεις, όπως για παράδειγμα, ξεφλουδισμένο χρώμα στους τοίχους και στα κάγκελα, κούφιοι σοβάδες, σπασμένες γωνίες στο κάτω μέρος των μπαλκονιών, μερική ή ολική αποκόλληση των μαρμαροποδιών στα στηθαία, οι ζαρντινιέρες που στάζουν νερά, κλπ κλπ κλπ.

Για την επισκευή των όψεων, άλλοτε χρειαζόμαστε ικριώματα (σκαλωσιές) κι άλλοτε όχι, το σίγουρο πάντως με τις επισκευές, είναι πως αν κάτι κοστίζει σήμερα ένα ευρώ, αύριο θα κοστίζει παραπάνω, διότι η ζημιά ολοένα και μεγαλώνει.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ αναλαμβάνει να επισκευάσει με τον σωστότερο, αποτελεσματικότερο κι οικονομικότερο τρόπο κάθε είδους ζημιάς στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου σας, με εμπειρία για την σωστή διάγνωση της αρχικής πρόκλησης του προβλήματος, άψογη γνώση κι εφαρμογή όλων των υλικών.

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search