Μεταλλικό Κτίριο - Σπίτι

  

 

 

 

 

Η κατασκευή ενός μεταλλικού κτιρίου ή κατοικίας, δεν διαφέρει από τις συνήθεις κατασκευές, με την έννοια πως όταν δούμε ένα σπίτι τελειωμένο, δύσκολα θα το ξεχωρίσει κάποιος από ένα σπίτι από μπετόν.

Η κατασκευή ενός μεταλλικού κτιρίου - σπιτιού, διαφέρει στο ότι ο σκελετός του ή αλλιώς ο φέρον οργανισμός του, είναι μεταλλικός, αντί για τον συνήθη σκελετό από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα).

Τα κτίρια - σπίτια που κατασκευάζονται από μεταλλικό σκελετό, είναι σε μερικές περιπτώσεις πιο οικονομικά, μιας και μειώνονται οι εργατικές δαπάνες, καθώς και το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών.

Μια μεταλλική κατασκευή, είναι άκρως αντισεισμική και ολοκληρώνεται σαφώς πιο γρήγορα από τις συμβατικές κατασκευές με οπλισμένο σκυρόδεμα.

Η ταχύτητα της κατασκευής, είναι κάτι που χαρακτηρίζει το μεταλλικό κτίριο - σπίτι. Ο σκελετός μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Στην συνέχεια, κατασκευάζουμε την τοιχοποιία, όπου εάν επιλέξουμε ξηρά δόμηση, η αποπεράτωση του σπιτιού, μπορεί να γίνει σε λίγους μήνες.

Γενικά είναι μια συμφέρουσα, όσο και παρεξηγημένη λύση στην Ελλάδα, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων κατασκευών, γίνεται με σκελετό από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα). Δεν είναι τυχαίο όμως, πως όλοι οι ουρανοξύστες, είναι στην ουσία, μεταλλικές κατασκευές.

Οι μεταλλικές κατασκευές, μας δίνουν το ελεύθερο να κατασκευάσουμε κάτι βγαλμένο από την φαντασία του αρχιτέκτονα, μιας και το υλικό της κατασκευής, μας δίνει άπειρες δυνατότητες μορφοποίησης.

Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα και να έχουμε μεγάλα κτίρια χωρίς ενδιάμεσες κολώνες (μεγάλα στέγαστρα, εργοστάσια, κ.λ.π.).

Μόλις ολοκληρωθεί η  έκδοση της οικοδομικής αδείας, κατασκευάζουμε μια βάση - πλατφόρμα από μπετόν, επάνω στην οποία τοποθετείται ο μεταλλικός σκελετός του σπιτιού, σε συγκεκριμένες θέσεις. Στην συνέχεια, επιλέγουμε το υλικό με το οποίο θα πληρώσουμε την τοιχοποιία.

 Εδώ έχουμε τις κάτωθι επιλογές:

  1. Τούβλο και σοφάς εσωτερικά, θερμοπρόσοψη από την εξωτερική πλευρά.
  2. Ξηρά δόμηση, με γυψοσανίδα από την μέσα πλευρά και τσιμεντοσανίδα  – ινοσανίδα με θερμοπρόσοψη στην εξωτερική πλευρά.

«Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ μελετάμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας το σπίτι που καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, τεχνικά άρτια κατασκευή σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, αλλά πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας»

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 26221, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 542 49

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search