Ελαιοχρωματισμοί

Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗδιαθέτουμε έμπειρα συνεργεία ελαιοχρωματισμών τα οποία μπορούν να αναλάβουν με απόλυτη εγγύηση πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς, τόσο σε νέες οικοδομές, όσο σε φρεσκαρίσματα κι επαναβαφές.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, οργάνωση και πολύ καλές τιμές, σπατουλαριστές επιφάνειες σε χρόνο ρεκόρ, με χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ατόφια λαδερά, σέρτικα, λάκες, βερνίκια, λούστρα, ριπολίνες, τεχνοτροπίες, απομιμήσεις, ζωγραφική τοίχων, γύψινων διακοσμητικών, παιδικών δωματίων, ψυχρή βαφή, κλπ.

Οι ελαιοχωματισμοί ενός σπιτιού, ως μια τεχνική εργασία σην οικοδομή, είναι πολύ παρεξηγημένη, με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να το βάψουμε μόνοι μας ή να το αναθέτουμε σε κάποιον που απλά μπορεί να χειριστεί το πινέλο και το ρολό. Νομίζουμε πως με τους ελαιοχρωματισμούς, βάζουμε απλά ένα χρώμα στον τοίχο μας, αλλά στην ουσία, κάνουμε κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Αυτό που κάνουμε πραγματικά, είναι να εφαρμόζουμε ένα προστατευτικό φιλμ σε όλες τις κάθετες επιφάνειες, το οποίο θα τις προστατέψει από την διάβρωση κι από τα δυσάρεστα αποτελέσματα των καιρικών συνθηκών, όπως για παράδειγμα, η συστολή κι η διαστολή.

Για την σωστή εφαρμογή των ελαιοχρωματισμών, όταν πρόκειται για εκ νέου οικοδομή, προτείνουμε τα εξής στάδια εργασιών:

  • Επιμελές τρίψιμο της επιφάνειας.
  • Καθαρισμός της επιφάνειας από την σκόνη, κλείσιμο στα χοντρά μερεμέτια.
  • 1ο χέρι σπατουλάρισμα της επιφάνειας με παρετίνη (στόκος τσιμεντοειδούς βάσεως) εάν πρόκειται για εξωτερικές επιφάνειες ή με παρετίνη ή λαδερό στόκο (ειδικό μείγμα με στόκο αέρος, λάδι, στεγνωτικό, κλπ) ή σέρτικο στόκο (ειδικό μείγμα με την προσθήκη στόκου αέρος, τσίγκου,κλπ), για όλες τις εσωτερικές επιφάνειες. Η επιλογή του στόκου, γίνεται με βάση τον οικονομικό προϋπολογισμό που διαθέτουμε για τους ελαιοχρωματισμούς.
  • 2ο χέρι σπατουλάρισμα, σταυρωτά ως προς την κατεύθυνση.
  • Επιμελές τρίψιμο της επιφάνειας.
  • Αστάρωμα της επιφάνειας.
  • 1ο χέρι χρώμα και ψιλομερεμέτια.
  • φινίρισμα με το 2ο χέρι χρώματος.

Η βαφή ενός σπιτιού, τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά, δεν είναι κάτι που διαρκεί για πάντα. Πολλές φορές παρατηρούμε σε χώρους που έχουν να συντηρηθούν πολλά χρόνια, να αποσαθρώνονται οι επιφάνειες των τοίχων και να δημιουργούνται σκασίματα στο χρώμα ή ακόμη χειρότερα, προβλήματα στο επίχρισμα (σοβάς).

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να προστατεύουμε τις επιφάνειες, με την επαναβαφή τους. Σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να διαλλέξουμε ένα ποιοτικό χρώμα στην απόχρωση που επιθυμείτε κι να φρεσκάρουμε τις επιφάνειες. Αυτό θα καθαρίσει τους τοίχους, θα τους προστατέψει και θα τους αναδείξει.

Επίσης, με την αλλαγή της απόχρωσης των τοίχων, μπορεί να πετύχουμε και την αλλαγή στην διάθεσή σας προς το καλύτερο, μιας κι το χρώμα στο εσωτερικό ενός σπιτιού, είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του κάθε ανθρώπου και μαρτυρά πολλά για τις διαθέσεις του. Τα χρώματα, προκαλούν συναισθήματα. Είναι κάτι που λειτουργεί ασυνείδητα, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιούμε χειροπιαστά τα αποτελέσματα από την σωστή ή όχι επιλογή των εσωτερικών χρωμάτων.

H βεντάλια της ΒΕΧΡΩ (εδώ)

Χρωματικές προτάσεις της Benjamin Moore (εδώ) & (εδώ) & (εδώ)

 

 

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 26221, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 542 49

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search