Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Για εμάς στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, με τον όρο οικοδομική άδεια ή άδεια δόμησης όπως αποκαλείται, φανταζόμαστε μια διαδικασία χαράς κι επίτευξης ενός προσωπικού σας στόχου.

Είναι σημαντικό για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη τής έκδοσής της και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ως προς την υλοποίηση της διαδικασίας εκπόνησης όλων των απαραίτητων μελετών, τον έλεγχό τους στην αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης και την πραγματοποίηση της επί τόπου επίβλεψης κατά την διάρκεια της κατασκευής, με τον πλέον ανθρώπινο και προσιτό οικονομικά τρόπο.

Οι μελέτες που απαιτούνται για την έκδοση της άδειας δόμησης, είναι:

  • Τοπογραφικό διάγραμμα
  • Αρχιτεκτονική μελέτη
  • Στατική μελέτη
  • Μελέτη Ενεργειακή Απόδοσης Κτιρίου (ΚΕΝΑΚ)
  • Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search