Ξύλινο Σπίτι

Κόστος κατασκευής από 500,00 € / m2 + Πλατφόρμα, Άδεια και Περιβάλλον χώρος

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξύλινα σπίτια ονομάζουμε όσα ο σκελετός – φέρον οργανισμός τους είναι κατασκευασμένος από ξύλο.

Η εξωτερική τους τοιχοποιία, μπορεί να είναι από εμφανές ξύλο μπορεί να είναι από σοβά - θερμοπρόσοψη ή ακόμη και με επένδυση πέτρας.

Στην εσωτερική τοιχοποιία, έχουμε πάλι τις ίδιες δυνατότητες. Μπορούμε να έχουμε εμφανές ξύλο ή γυψοσανίδα ή ακόμη κι επένδυση πέτρας.

Τα τελευταία χρόνια, αρχίζει έστω και δειλά ακόμη στην χώρα μας, να παρατηρείται η κατασκευή ξύλινων σπιτιών.  Είναι τέλεια για τις ορεινές περιοχές, καθώς δημουργούν ένα μαγευτικό θέαμα κι ενσωματώνονται πλήρως στο τοπίο της περιοχής, αφού αποτελούν μέρος του.

Αυτή η μέθοδος κατασκευής σπιτιών, συνηθίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως επίσης σε πολλά μέρη της Ευρώπης.

Είναι μια παρεξηγημένη μέθοδος κατασκευής στην χώρα μας, λόγω του ότι έχουμε μάθει κι έχουμε συνηθίσει σε διαφορετικού είδους κατασκευές, όπως τα σπίτια από μπετόν

Όπως και σε άλλες μεθόδους κατασκευής, έτσι κι εδώ, κατασκευάζουμε μια βάση – πλατφόρμα από μπετόν (οπλισμένο σκυρόδεμα), πάνω στην οποία κατασκευάζουμε το σπίτι. 

Τα ξύλινα σπίτια έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι αντισεισμικά, επικρατεί άριστο κι υγιεινό μικροκλίμα κι έχει επίσης πολύ καλή ακουστική, με αποτέλεσμα να νιώθει κάποιος πολύ άνετα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Έχουν το πλεονέκτημα ότι κατασκευάζονται πάρα πολύ γρήγορα κι έχουν χαμηλότερο κόστος κατασκευής.

«Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ μελετάμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας το σπίτι που καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, τεχνικά άρτια κατασκευή σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, αλλά πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας»

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search