Ξύλινα Δάπεδα

Κάποιοι αναρωτιούνται αν πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα μασίφ ξύλινο δάπεδο ή σε ένα δάπεδο με κεραμικά πλακίδια.

Η απόφαση αυτή έγκειται στην προσωπική αισθητική και το γούστο του καθενός.

Για όσους επιλέξουν να τοποθετήσουν μασίφ ξύλινο δάπεδο: Είναι σαφώς μια ποιοτική επιλογή, διαχρονική, που προσδίδει μια ιδιαίτερη αξία στην συνολική κατασκευή.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα κατασκευάσει για εσάς τον τύπο του δαπέδου που σάς αρέσει, με τον τρόπο τοποθέτησης που σάς αρέσει (ψαροκόκαλο, ίσιο, καρέ, κλπ), από μασίφ ξύλο, στην απόχρωση της αρεσκείας σας.

 

 

Για όσους ήδη έχουν ένα μασίφ ξύλινο δάπεδο: Τα ξύλινα δάπεδα, όταν είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο, είναι ζωντανά. Χαλάνε και φτιάχνονται. Η χρήση, η παλαιότητα κι η συνήθως ελλιπής συντήρηση, έχουν ως αποτέλεσμα να παρατηρούμε φθορές στα ξύλινα δάπεδα. Αυτές οι φθορές, συνήθως αποκαθίστανται πλήρως.

Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ, επισκευάζουμε το ταλαιπωρημένο σας ξύλινο δάπεδο τρίβοντας και γυαλίζοντας την επιφάνεια και το παραδίδουμε στην απόχρωση της αρεσκείας σας, πραγματικά σαν καινούριο.

 

 

 

 

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search