Πλακίδια

Μια από τις πλέον ασφαλείς και συνηθισμένες επιλογές για το δάπεδο κι όχι μόνον αφού χρησιμοποιούνται τόσο στους τοίχους του μπάνιου, όσο και στον πάγκο της κουζίνας κι αλλού, είναι τα πλακάκια.

Είναι από τα πολύ ανθεκτικά υλικά κι η σωστή τοποθέτησή τους, μπορεί να μάς εξασφαλίσει μια μεγάλη διάρκεια ζωής για το δάπεδό μας.

Υπάρχουν άπειρα σχέδια και χρώματα για να επιλέξουμε και να τα ταιριάξουμε με το συνολικό αισθητικό στυλ που επιθυμούμε να παρουσιάσουμε.

Τι γίνεται όμως με την πάροδο του χρόνου; Άλλες φορές είναι σωστά τοποθετημένα αλλά τα έχουμε βαρεθεί κι άλλες φορές η κακή τοποθέτησή τους, μάς αναγκάζει να τα αλλάξουμε.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ αναλαμβάνει να σάς δειγματίσει από ένα πλήθος επιλογών και να τοποθετήσει τα πλακίδια που επιλέξατε με άρτιο τεχνικά τρόπο, για την αποφυγή κάθε κατασκευαστικής αστοχίας.

Μπορούμε να τοποθετήσουμε ακόμη κι επάνω από τα υπάρχοντα πλακίδια, εάν κι εφόσον αυτά δεν είναι κούφια, χρησιμοποιώντας ειδικά αστάρια και κόλλα.

 

 

« Στην ΑΝΑΔΕΙΞΗ θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής, άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος, άρτιο τεχνικά, μα πάνω απ’ όλα, με ανθρώπινο τρόπο, τόσο κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το πέρας της συνεργασίας μας »

 

 

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο, παρακαλώ, μην διστάσετε να πατήσετε εδώ «Θέλω Οικονομική Προσφορά»* και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Εταιρεία Ανάδειξη

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις, που περιλαμβάνουν την μελέτη - επίβλεψη - κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

περισσότερα

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Βασιλείου Δεληγιάννη 3Α, Μεταμόρφωση 144 52, Αττικής

Υποκατάστημα 1 : Φιλοποίμενος 13, Πάτρα, 262 21, Αχαϊας

Υποκατάστημα 2: Στέλιου Καζαντζίδη 47, Θεσσαλονίκη, 570 01

Υποκατάστημα 3: Βασιλέως Γεωργίου Β 14, Ναύπλιο, 211 00

Κιν.: 6938989898  Τηλ: 2102846900 & 2114156974

Email: [email protected] 
Δευ - Παρ 9:00 - 17:30

Search